”Karin Aase är en duktig journalist – levererar alltid i tid och med hög kvalitet. Dessutom hittar hon ofta egna vinklar och ingångar, som ger artiklarna det lilla extra.” – Helena Kämpfe Fredén, account manager Spoon

”Jag har anlitat Karin Aase som frilansjournalist under ett antal år för flera olika tidningar. Hon levererar alltid välskrivna texter som visar att hon har tagit sig tid att sätta sig in i ämnet och håller alltid sin deadline. Jag kan varmt rekommendera Karins tjänster till alla som vill ha en duktig och snabb skribent som håller det hon har lovat.” – Karin Wandrell, redaktör Snick-Snack.

Helena och Karin är två av alla de redaktörer jag har haft förmånen att jobba med genom åren. Efter många år i branschen börjar listan bli lång, och det roliga är att de allra flesta kommer tillbaka om och om igen, samtidigt som de rekommenderar mig till sina kollegor. Vill du också anlita mig, eller kanske be om fler referenser och arbetsprover? Hör av dig så hjälper jag dig gärna!

Ett urval av…

…byråer jag samarbetar med
Spoon, Lewander & Co, OTW, Åkesson & Curry, Make Your Mark, Birdh, Content Innovation, Nice One, Rubrik, Intellecta, Story Media

…tidningar jag skrivit åt
Dagens Industri, Civilekonomen, Chef, Position, Sydsvenska Dagbladet, Fastighetstidningen, DM-magasinet, Du&Co, Företagaren, SOS Business Mag, Vi Föräldrars ekonomisidor

…andra företag och organisationer som jag har förmånen att jobba åt
Årets Kock, Göteborgs stad / Centrala Älvstaden, Västsvenska handelskammaren, InExchange, Thomas Concrete Group, ABB